Design that works

 

Status: Realised
Area: 860m2
Year: 2017
Location: Athens, Greece

For the office spaces of a Japanese multinational corporation and a leading provider in the fields of professional and consumer imaging equipment and information systems, we designed Red and white partitions – in line with company's branding - divide the space providing working “cubicles”. In a matter of seconds, company’s call centre agents are surrounded by company’s products and “transported” in a space that brings to life company’s rich product history.

Furthermore, strategically situated at the centre of every floor, C Lab houses key products and provides easy access to company’s call centre agents who want to become more familiar with the offerings they support. Often times, company’s agents use the C Lab space while on customer calls so they can interact with company products; doing so enables them to experience in real-time client issues and provide accurate, step-by step guidance delivering high quality calls.